Over Zonder Vleugels

Het begon allemaal met een droom om op reis te gaan

De eigenaar van Zonder Vleugels
De eigenaar van Zonder Vleugels

Mijn naam is Patrick van der Meer, en Zonder Vleugels is gegroeid van mijn hobby naar een full-time onderneming. Hoe is het zover gekomen?

Inmiddels al meer dan 20 jaar geleden raakten we verslaafd aan reizen. We, dat zijn mijn vrouw Sabine en ik, die samen steeds iets meer van de wereld ontdekten.

Uiteindelijk resulteerde dat in een wereldreis. Maar we wilden niet zomaar een wereldreis, we wilden er een unieke benadering aan geven.

Toen al realiseerde ik me blijkbaar het belang van een unieke propositie.

Het werd onze intentie om volledig over land en water te reizen, zonder gebruik te maken van vliegtuigen. Het resulteerde in een website: Wereldreis Zonder Vleugels.

Na 15 maanden keerden we terug, en belandden weer in het "normale" leven. Maar het reizen bleef ons trekken, net zoals die website bezoekers bleef trekken.

Ik besloot me meer te verdiepen in het Internet, om te onderzoeken waarom die website toch zo populair bleef, en of we daar niet meer mee konden doen.

Onze succesvolle vakantie-websites

Om een (heel) lang verhaal kort te maken: diverse speurtochten, tools, cursussen, en trial-and-error resulteerden in een paar websites waarmee we een aardige bijverdienste verdienden.

Op dit moment exploiteren we met name de volgende websites:

En altijd op zoek naar samenwerkingen

Behalve onze eigen websites, heb ik in het verleden ook websites voor bedrijven, vooral kleine ondernemers, gebouwd. Websites die niet draaiden om het design, maar om de conversie. Ik bood zelfs een garantie voor het trekken van klanten.

Dat soort websites maak ik niet meer. Vooral omdat een echt succesvolle website veel, erg veel content moet hebben. En daar moet iemand dan ook continu aan werken.

Ik richt me nu dan ook meer op samenwerkingen. Met mensen die graag een succesvolle website willen opzetten, wat hen niet lukt. Ben je bijvoorbeeld een blogger? Of iemand met een passie voor een onderwerp? Dan kan ik je helpen om er echt een succes van te maken.

Enkele voorbeelden van huidige samenwerkingen zijn:

Wil je meer weten over een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met mij op!

Ik bied geen Luchtkastelen

De naam Zonder Vleugels is niet zomaar gekozen. Hij is ontstaan uit een manier van reizen, maar staat ook voor mijn manier van zaken doen.

Ik houd niet van hoogdraverij, van loze beloftes en van gexxxx in de ruimte. Ik sta met beide benen op de grond, en lever wat ik beloof.

Zonder Vleugels is gevestigd op

Zuideinde 125,
2371 BT, Roelofarendsveen
Tel. 071-3311993

Zonder Vleugels staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 27322003 en het BTW nummer is NL175169883B01

Het profiel van Patrick van der Meer op LinkedIn Volg zondervleugels op Twitter Lees het weblog van Zonder Vleugels Zonder Vleugels op Facebook

Gratis

Tips, e-cursus en rapport


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com