Workshop "Wat is jouw verhaal?"

Iedere marketing goeroe hoor je zeggen: zorg voor een onderscheidend vermogen, wees uniek, zorg voor USP's. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je tot een uniek verhaal dat potentiële klanten echt aanspreekt?

Op dinsdag 26 juni aanstaande gaan Patrick van der Meer en Marieke Hendrix op zoek naar jouw verhaal.

Tijdstip: 14.30 uur

Locatie: Gangmakerij in Leiden

"Ik was bang om te spreken voor publiek"

Lisenka l Ami

Deelnemer Lisenka l’Ami:

Voor de workshop was ik bang om te moeten spreken voor publiek. Maar nu heb ik het gedaan!

Dankzij de workshop heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn kwaliteiten en talent. Ik ben goed op weg, en ik weet nu dat ook ik een succesvol bedrijf kan hebben! Lees meer...

Wie geven de workshop?

Marieke Hendrix van Sencillo is communicatiespecialist en helpt ondernemers hun verhaal te vertellen.

Patrick van der Meer van Zonder Vleugels is informatie marketeer en helpt ondernemers hun droom te realiseren.

Patrick was één van de Waarmakers tijdens de Waarmaakdag bij de Gangmakerij in Leiden. Daarnaast gaf hij een goed bezochte workshop over het vinden van het Gat in de Markt bij de Open Coffee Groene Hart in Alphen vrijdag 16 maart 2012. Marieke gaf eerder een workshop over publiciteit voor ZZP’ers ook in Alphen.

Heb je een pitch?

We hebben het allemaal wel eens... daar sta je dan bij die networkborrel en weet je even niet meer wat te zeggen. En je had het voor die tijd nog wel zo goed bedacht.

En degenen die het wel goed geoefend hebben vertellen honderduit over wat ze doen en hoe goed dat wel niet is. Ongeïnteresseerd knik jij maar van ja, ja.

In deze workshop leren we je hoe je wel de aandacht kan behouden. Maar we houden het niet bij wat tips en trucs. We gaan terug naar de essentie van de pitch en wat je ermee kunt: en we gaan aan de slag!

Meer impact

Wees je er wel van bewust dat het resultaat van deze workshop meer kan zijn dan een goede pitch. Het kan een heel nieuw licht werpen op jouw bedrijfsvoering. Waar staan jij en je bedrijf eigenlijk voor?

"Ik ben al heel lang op zoek..."

Nicky Beentjes

Deelnemer Nicky Beentjes:

De tekst “jouw verhaal” in de aankondiging van de workshop triggerde mij heel erg. Ik ben namelijk al heel lang op zoek naar mijn verhaal.

Door deze prima workshop weet ik nu wat mij uniek maakt. Dat moet nog wel verder uitgewerkt worden, maar het begin is er. Lees meer...

In een workshop van 2,5 uur gaan we aan de slag om tot de essentie, het DNA van jouw bedrijf te komen.

Deze workshop kan je voor het luttele bedrag van € 97,- excl. BTW bijwonen. Daarvoor staat de expertise van een marketingspecialist, een communicatiespecialist, EN de andere deelnemers tot jouw beschikking.

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is het aantal plekken beperkt, dus schrijf je NU in:Het profiel van Patrick van der Meer op LinkedIn Volg zondervleugels op Twitter Lees het weblog van Zonder Vleugels Zonder Vleugels op Facebook

Gratis

Tips, e-cursus en rapport


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com