Het Richtingsgesprek
zet je op het juiste spoor

Heb je ook moeite met het trekken van klanten? En twijfel je over de te volgen stappen? Met het richtingsgesprek zet je de eerste stappen in de goede richting

Bij deze speciale service help ik je de juiste richting te vinden voor jezelf en je bedrijf. In een gesprek van (meestal meer dan) één uur gaan we aan de slag om te onderzoeken hoe je de expert kunt worden waar klanten op af komen.

Dit richtingsgesprek biedt Zonder vleugels aan voor het tarief van € 110,- excl. BTW.

"Levert het wel iets op?"

Ellen Beekveldt

In deze moeilijke tijden ben ik zeer kritisch over wat ik wel en niet doe. Ik vroeg me af of het richtingsgesprek wel zou opleveren wat ik ervan hoopte.

Wat je hebt gedaan met het richtingsgesprek was precies wat ik nodig had (op dat moment wist ik dat nog niet goed). Het biedt me een startpunt, en je kan niet zonder zo'n startpunt. Dat is gewoon heel belangrijk.

Bedankt,
Ellen Beekveldt, Personeel en Verzuim

Waarom betalen voor een eerste gesprek?

Dit gesprek is geen verkooppraatje. We gaan direct aan de slag voor jouw bedrijf. Je investeert immers ook jouw tijd. En de beste Return on Investment is als we direct aan de slag gaan.

Je kan er ook van op aan dat je een objectief advies krijgt.

Een gratis introductiegesprek zou betekenen dat wij dit moeten terugverdienen met een andere dienst. Dat hoeft nu niet, waardoor onze tarieven transparant en betaalbaar kunnen blijven.

Je geld weer terug

Indien je het Online Succes Pakket van ons afneemt, dan is dat inclusief een richtingsgesprek. Mocht je dus na het gesprek voor dit pakket kiezen, dan worden de kosten van het gesprek op het pakket in mindering gebracht.

Waar vindt het gesprek plaats?

Ik ontvang je graag op de locatie van Zonder Vleugels in Roelofarendsveen.

Indien je dat beter uitkomt, dan kom ik ook graag naar je toe. Hiervoor breng ik per gemaakte kilometer € 0,50 in rekening, plus € 50,- per gemaakt reisuur.

Op deze manier kan ik mijn diensten landelijk aanbieden. Of je nu in Oost-Groningen of in de Randstad woont, ik wijs jouw en jouw bedrijf graag in de juiste richting!

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op voor meer informatie. Een telefoongesprek en e-mail zijn altijd gratis en vrijblijvend.

Het profiel van Patrick van der Meer op LinkedIn Volg zondervleugels op Twitter Lees het weblog van Zonder Vleugels Zonder Vleugels op Facebook

Gratis

Tips, e-cursus en rapport


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com