Trekt uw website klanten?

De meeste ondernemers trekken geen klanten met hun website. Hoe komt dat, en hoe kan je dat beter doen?

Tegenwoordig is het hebben van een website voor iedere ondernemer een must. Het besef dat iedere potentiŽle klant eerst even op je website kijkt is aanwezig. Maar waarom trekken de meeste websites dan geen klanten?

De meeste bedrijven laten hun website bouwen door een webdesign bureau. En het resultaat is vaak een erg mooie website, met veel toeters en bellen gebouwd met php, Ajax, en andere geavanceerde technieken. Maar... deze websites trekken geen bezoekers...

Een webdesigner is niet geïnteresseerd in het succes van jouw website

Een kunstenaar is geen succes-coach Een webdesigner is een kunstenaar,
geen succes-coach

En vreemd genoeg zijn meeste klanten ook niet. Zij kijken alleen naar hoe het portfolio van de webdesigner er uitziet.

Het is een vreemd feit dat de meeste bedrijven denken dat bezoekers vanzelf langskomen als de website er maar mooi uitziet. En dat die bezoekers ook zomaar klanten worden.

Bovenstaande werkt misschien in de gewone wereld, waar een etalage een bezoeker binnenlokt, maar zo werkt het niet online.

Online bezoekers trek je niet met een mooie website die niemand kan vinden.

Maar die webdesign bureaus gebruiken toch SEO technieken?

Dat is wel wat iedereen beweert ja. Maar het toepassen van SEO technieken voor een zoekterm als ďDe Vries roeibootverhuurĒ levert wel een hoge positie in Google op, maar geen bezoekers!!

Het is heel eenvoudig om goed te scoren met de bedrijfsnaam als zoekterm, omdat niemand anders voor die zoekterm gevonden wil worden. Maar als je bedrijf niet bekend is bij het publiek, zal niemand er naar zoeken.

Ga dus ook niet in zee met al die adverteerders die je ďeen hoge positie in GoogleĒ beloven. Aan dat gegeven op zich heb je helemaal niets.

Hoe krijg je dan wel een klanten website?

Het werven van klanten via een website vergt een hele andere benadering. Deze bestaat uit de volgende stappen:

Je ziet, het krijgen van een klanten website is meer dan techniek alleen. Het gaat om goede marketing, informatie marketing om precies te zijn.

Een website draait immers om het geven van informatie. Je klanten zijn daar naar op zoek. Bied je de juiste informatie, dan zullen zij jou dus vinden.

Gelukkig voor jou kan ik je uitstekend op weg hebben met het Online Succes website Pakket. Daarmee garandeer ik dat je klanten trekt. Zo niet? dan krijg je je geld terug!

Het profiel van Patrick van der Meer op LinkedIn Volg zondervleugels op Twitter Lees het weblog van Zonder Vleugels Zonder Vleugels op Facebook

Gratis

Tips, e-cursus en rapport


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com