Online KennisKado Festijn 2013

Het Kennis Kado Festijn 2013

Zonder Vleugels doet mee met het Online KennisKado Festijn 2013. Verschillende online experts delen hierin hun kennis en kunde met jou, gratis!

Het kado dat Zonder Vleugels hierbij aanbiedt is het rapport en cursus "Het Gat in de Markt".

Veel ondernemers proberen zich te verdiepen in allerlei SEO trucjes om succesvol te zijn op het Internet. Zinloos, indien niet van te voren goed marktonderzoek gedaan is.

Stap één om succesvol te zijn op het Internet is dus om te onderzoeken waar veel naar gezocht wordt. EN waar nog niet zoveel aanbod voor is. Inderdaad, we gaan op zoek naar het Gat in de Markt.

Let op: het Onlin KennisKado Festijn duurt tot 31 mei 2013. Daarna is deze pagina niet meer toegankelijk.

De voordelen op een rij

  • Gratis rapport Gat in de Markt € 29,95

  • Bijbehorende e-cursus ter waarde van € 39,95

  • Regelmatig Tips voor Succes in je mailbox
Schrijf nu in
Velden met * zijn verplicht

Direct na inschrijven kan je het rapport Gat in de Markt downloaden.

Kort daarop ontvang je de e-cursus Het Gat in de Markt. In 6 dagelijkse lessen helpt deze cursus je om het voor jouw beste gat in de markt te vinden.

Disclaimer: De Online Marketing Experts die mee doen aan het Online KennisKado Festijn willen dat jouw bedrijf jou onbegrensde omzet, impact en vrijheid geeft. Zij zijn geselecteerd door Brenda Kok van Sparkling Professionals omdat zij succesvol zijn in het huidige bedrijfsklimaat en weten wat werkt en wat niet. De experts zijn zelfstandig ondernemers en werken samen, maar onafhankelijk, aan het festijn.

Het profiel van Patrick van der Meer op LinkedIn Volg zondervleugels op Twitter Lees het weblog van Zonder Vleugels Zonder Vleugels op Facebook

Gratis

Tips, e-cursus en rapport